Dansk OpenTTD

Dansk OpenTTD

Om denne side

Denne side er dedikeret til danskere med interesse i Open Transport Tycoon (www.openttd.org).
Primær fokus vil i første omgang være på den danske oversættelse af openttd, og arrangering af spil, men andre danske interesser er velkomne.
Læs indlægget Introduktion til bloggen for mere info.

Introduktion til bloggen

HjælpOprettet af Jimmy Merrild Krag 09 jan, 2010 13:24:54
Jeg har just oprettet denne side da jeg er træt af at jeg ikke har kontakt til nogle af de andre danske oversættere af OpenTTD, og derfor føler jeg mangler nogen at diskutere danske oversættelser af OpenTTD med.

SMid endelig en kommentar til dette indlæg hvis du har noget på hjerte.

Jeg har lavet denne side som en blog indtil videre, fordi det var det nemmeste at oprette, og jeg tror det vil fungere fint. Oversættere og andre interesserede kan få en bruger ved at spørge mig.
Andre interessegrupper (f.eks. dem der laver danske togsæt, osv.) kan bare sige til hvis de vil have oprettet en kategori her.

Den nemmeste måde at kontakte mig, er nok via Facebook eller LinkedIn eller tt-forums (brugernavn: beruic). Jeg vil ikke offentliggøre min mail her på siden, og jeg vil ikke opfordre andre til at gøre det. Jeg leder efter en bedre løsning til kommunikationen.

Hvis nogen har et bedre forslag til et sidesystem (der kører PHP) er jeg åben for forslag, men kom med det hurtigt!
Det skal helst være så nemt at administrere som muligt. Folk er også velkomne til at melde sig til at hjælpe med administration og teknik.

Derudover vil jeg bare sige velkommen, og god fornøjelse.

Mvh.
Jimmy Merrild Krag  • Kommentarer(2)//openttd.kragenet.dk/#post0